Om MHCS

Välkommen till MHCS – klubben för alla som älskar husbilar och äventyr på vägarna! Vill du bli en del av en härlig gemenskap av husbilsentusiaster och få tillgång till spännande aktiviteter och förmåner?

 Här kan du läsa om vad det innebär att vara medlem i MHCS

Så snart du blivit medlem och fått dina inloggningsuppgifter m.m. kommer du att få tillgång till allt medlemsmaterial och tillgång till våra medlemsrabatter som du sedan kan nyttja på dina husbilsresor. 

Ansökan om att bli medlem finner du på KONTAKT där du även hittar övrig kontaktinformation samt uppgifter om MEDLEMSSERVICE

Medlemsinformation

Medlemmarna
MHCS har idag ca 200 medlemmar, varav en del i våra grannländer och övriga Europa. MHCS samarbetar med husbilsföreningar i våra nordiska grannländer och har tillsammans med dem bildat Nordisk Motor Caravan – NMC. Samarbetet kan bestå av gemensam styrka i t. ex. dialog med myndigheter. Eftersom vi är så geografiskt utspridda är den främsta gemenskapen vårt Forum på Internet, där åsikter och kommentar dagligen utväxlas.

Kostnad
Som medlem i MHCS betalas en årsavgift på 275 kronor för 2024. Medlemskapet löper på kalenderår, 1:a januari till 31:a december. Skulle ni bli medlemmar under eller efter Elmiamässan i Jönköping som brukar vara i början av september gäller erlagd årsavgift för året ut, samt för nästa år. Senaste betalningsdatum är den 31/12 för fortsatt medlemskap i MHCS. 
 
Medlemsavgiften
Vad ingår i medlemsavgiften?

Medlemmarna får vår klubbtidning Bulletinen som utkommer fyra gånger per år. Man får tillgång till vår hemsida där allt som berör husbilslivet finns beskrivet. Det är en stor kunskapsbank där man kan söka information om husbilar, tillbehör, reparationer, resor, ställplatser, recept m. m. Medlemmar får även tillgång till  Fikarummet där man kan ta del av våra små vardagstankar och informationsutbyte. Dessutom får man som privatperson möjlighet att annonsera gratis i såväl klubbtidningen som hemsidan.

Medlemsavgift avser inte bara en person, utan hela familjen är välkommen i den fina gemenskap som vi erbjuder. Ni har möjlighet att delta på våra husbilsträffar där man får tillfälle att lära känna andra medlemmar, unga som gamla. Alla är välkomna!

Man får som medlem även möjlighet att nyttja våra rabatter av olika slag såsom bränsle, gasol, tillbehör, färjor m. m.

Tveka inte, ansök om medlemsskap redan idag!